Bra vecka på alla sätt och vis förra veckan! Vi behöver hitta fler som vill jobba med våra grymma team, kunder och produkter och vi söke...

Bra vecka på alla sätt och vis förra veckan!

Vi behöver hitta fler som vill jobba med våra grymma team, kunder och produkter och vi söker just nu både en teamledare och en operational lead. Dessutom så hade vi två mässor med stor framgång, den ena riktad mot automotive och med fokus på hur man kan skapa värde från bildata, den andra riktad mot intelligenta transportsystem och med fokus på hur bildata kan användas för att skapa säkrare bilar och säkrare trafik.

Utöver det så kunde vi äntligen göra vårt samarbete med HERE Technologies officiellt. NIRA kommer göra vår bildata tillgänglig på HEREs Open Location Platform, i första hand friktions- och roughnessvägdata. Det kommer kunna skapa en ny typ av produkter för automatiserad övervakning av vägunderhåll, men också avancerade navigationstjänster och ge möjlighet för autonoma fordonsfunktioner i vinterförhållanden.

Den här veckan är det fokus på Kina med både kunddemos, mässa i form av CES Asia, samt inspelning av film med vårt Shanghaikontor. Riktigt kul när det är action på många fronter!